Tehnički pregled Novi Beograd

Tehnički pregled i registracija vozila
broj za zakazivanje: 011 261 40 19

U BEO-CAR auto centru možete obaviti tehnički pregled vozila, uz izdavanje registracione nalepnice odmah po završetku tehničkog pregleda.

Osim tehničkog pregleda i registracije automobila, BEO-CAR vrši tehnički pregled motocikala, kao i tehnički pregled teretnih vozila nosivosti do 3.5t. Ako je potreban prenos vlasništva ili promena podataka u saobraćajnoj dozvoli, te je neophodan odlazak u MUP, naše osoblje će istog dana za vas obaviti registraciju u najbližoj stanici. Za tehnički pregled i registraciju omogućeno je plaćanje čekovima na 6 mesečnih rata bez kamate, kao i plaćanje na rate karticama.

Dolazak na tehnički pregled (Novi Beograd), možete zakazati na broj 011 2614019, uz ponuđene termine od 8 do 18 časova radnim danom i od 8 do 14 časova subotom. Trajanje tehničkog pregleda je 35 minuta, uz ukupno zadržavanje radi pregleda i registracije u trajanju od 45 minuta. Potrebno je da klijenti sa sobom ponesu ličnu kartu, polisu osiguranja i saobraćajnu dozvolu, a tehnički pregled validan je za vozilo koje se registruje tokom narednih 30 dana.

Za vreme tehničkog pregleda, vlasnici vozila mogu da popiju kafu i prelistaju štampu u našem objektu, a kada se registracija vozila završi, naše osoblje rado će vam zameniti i nalepnicu na vozilu.

Priprema automobila za tehnički pregled

Automobil koji se dovozi na tehnički pregled mora biti čist, budući da stručna lica koja obavljaju tehnički pregled ne mogu lako da uoče oštećenja na isprljanom i blatnjavom automobilu. To se odnosi i na trap automobila, tako da treba obratiti pažnju da automobil ne bude vožen po blatu u danima uoči tehničkog pregleda.

Kada je reč o spoljnim oštećenjima sa kojima je moguće doći na tehnički pregled, oštećenja karoserije do 5% više nisu dozvoljena, dok se toleriše oštećenje vetrobanskog stakla ako je naprslina manja od 10mm. Male naprsline na svetlima se takođe tolerišu.

VAŽNO: Od 5. jula 2021. godine automobili koji proizvode previsoku količinu nedozvoljenih čestica u izduvnim gasovima neće moći da prođu tehnički pregled. Budući da je reč o nedostatku koji se ne može otkloniti za nekoliko dana, savetujemo vozačima da se pripreme za ovaj važan datum, pogotovu ako voze starije automobile.

(!) Cena registracije automobila sa hibridnim pogonom i električnih automobila je niža u odnosu na ostala vozila. U BEO-CAR auto centru možete obaviti tehnički pregled i električnih vozila.

Tehnički pregled Novi Beograd,
broj za zakazivanje:011 2614019

Šta uključuje tehnički pregled?

Tehnički pregled ima za cilj proveru svih sistema u vozilu, a osim pregleda za registraciju kupci često dolaze na tehnički pregled i prilikom kupovine polovnog automobila, pred odlazak na more i u drugim prilikama. Tada se posebno proveravaju određeni delovi automobila (npr. karoserija za znakove udaranja kada se kupuje polovni automobil), dok kada je reč o pregledu uoči registracije, lista provera je strogo definisana i uključuje:

  • Upravljački sistem;
  • Kočnice;
  • Motornu grupu;
  • Svetla i svetlosnu signalizaciju;
  • Sistem za odvođenje izduvnih gasova;
  • Osovinu, točkove i pneumatike.

Takođe se proverava obavezna oprema u vozilu, zvučna signalizacija, brisači i drugi elementi koji nisu deo šest ključnih sistema. Tokom tehničkog pregleda vlasnik automobila ne sme biti prisutan u prostoru za obavljanje tehničkog pregleda, a kompletan tok tehničkog pregleda se snima. Ukoliko stručna lica pronađu nedostatke na vozilu, vlasnik dobija rok od tri dana da otkloni nedostatke ili će morati ponovo da plati tehnički pregled.

Kako da sigurno prođete tehnički pregled?

Najčešći razlozi zbog kojih vlasnici ne prolaze tehnički pregled su nedostatak obavezne opreme, kvar na jednom od elemenata svetlosne signalizacije ili nedovoljno jaka kočiona sila. Na sreću, svi ovi nedostaci mogu se odmah otkloniti uz pomoć BEO-CAR servisa, a čak i veće kvarove možete brzo otkloniti u našem servisu, kako bi automobil, i pored nedostatka, u roku od tri dana prošao tehnički pregled.

U slučaju da je šara na letnjim gumama plića od 1.6mm, a na zimskim plića od 4mm i da su potrebne nove gume, njih je takođe moguće odmah dobiti u našem servisu. Tehnički pregled Tošin Bunar, kao sastavni deo BEO-CAR auto centra, nalazi se nedaleko od BEO-CAR prodavnica Novi Beograd 1 (Gandijeva) i Novi Beograd 2 (Omladinskih brigada), tako da nove gume možemo dopremiti izuzetno brzo. To je još jedan razlog zašto je tehnički pregled najbolje obaviti u većem auto centru kao što je BEO-CAR.

Čak i ako auto prolazi tehnički pregled, ali je uočeno da je potrebna manja intervencija, kao što je centriranje trapa ili zamena brisača, to možete odmah obaviti u servisu, tako da sve bude obavljeno za manje od jednog sata.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

BEO CAR 2023 © sva prava zadržana. Powered by Smart Web

BEO CAR 2023 © sva prava zadržana.
Powered by Smart Web