Opšti uslovi kupovine

Ovi uslovi prodaje rukovode Vašom kupovinom bilo kog proizvoda koga nudi firma Beo-Car d.o.o. (u daljem tekstu "Kompanija") na sajtu www.beo-car.rs (u daljem tekstu "Web sajt"). Molimo Vas da pročitate ove uslove prodaje pažljivo. Oni sadrže veoma važne informacije o Vašim pravima i obavezama, kao i ograničenja i isključenja koja se odnose na Vas.

Kreiranjem porudžbine pritiskom na dugme "Dodaj u korpu", Vi (u daljem tekstu "Kupac") potvrđujete da ste pročitali, prihvatili i složili se da budete obavezani ovim uslovima prodaje, bez ograničenja. Ovi uslovi prodaje su podložni promenama, stoga Vas molimo da pročitate ove uslove pre svake kupovine.


  1. Proizvodi 

   Kompanija je ovlašćena da prodaje proizvode koji se nude na prodaju na Web sajtu. Kompanija može da prekine prodaju bilo kog proizvoda u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Beo-car.rs nastoji da svi opisi, cene i raspoloživost proizvoda budu tačni, ali ne isključuje mogućnost grešaka. Cene proizvoda koje se pojavljuju na Web sajtu su sa PDV-om, ali ne uključuju troškove transporta, koji će biti naknadno iskazani i dodati na računu.

  1. Porudžbine 

   Porudžbine su neobavezujuće sve dok ne budu bile prihvaćene od strane Kompanije. Prihvatanje porudžbina Kupaca biće saopšteno Kupcu telefonom. Kompanija zadržava pravo, da bez prethodne najave, ograniči količinu bilo kog poručenog proizvoda. Provera podataka može se zahtevati pre prihvatanja bilo koje porudžbine.

   Radno vreme Web sajta je od 00-24 h, 7 dana u nedelji. Porudžbine će biti obrađene na sledeći način:


   • Prilikom naručivanja proizvoda putem našeg sajta isporuka je u roku od 1-2 dana u zavisnosti kada je primljena narudžbenica. U slučaju da je narudžbenica primljena do 12h, pošiljka će biti dostavljena kupcu na određenu adresu u roku od 1-2 dana (u sezoni su okvirni termini za isporuku). Od 01.06.2019. kurirske službe ne isporučuju pošiljke subotom i nedeljom. Proizvodi naručeni u petak do 12h stižu u ponedeljak/utorak na adresu kupca. 
   • U slučaju da je kupac izabrao način plaćanja pouzećem, kupac će biti kontaktiran nakod dobijanja porudžbine radi potvrde kupovine. U slučaju da je kupac izabrao način plaćanja putem opšte uplatnice ili e-bankingom pošiljke će biti poslate nakon evidentiranja uplate.
   • Prikazane cene na sajtu su validne
  2. Otkazivanje porudžbine 

   Kompanija zadržava pravo otkazivanja poružbina u slučajevima:

   • kada Kupac nije izvršio uplatu opštom uplatnicom ili e-banking nalogom u roku od 48h (2 radna dana) od kreiranja porudžbine
   • kada se Kupac nije odazvao, u roku od 24h od kreiranja porudžbine, na telefonski poziv korisničkog servisa Web sajta radi utvrđivanja istinitosti porudžbine. Ova mera provere se izvršava u slučajevima kada kupac želi da plati proizovde na mestu preuzimanja (na licu mesta)
   • nedovoljnih zaliha određenog proizvoda u trenutku poručivanja
   Kupac će dobiti obaveštenje telefonom u bilo kom od ova tri slučaja.

 1. Troškovi isporuke

  Troškovi isporuke porudžbina na Web sajtu, nisu uključeni u cenu proizvoda koja se nalazi na Web sajtu. Proizvod koji poručite biće vam dostavljen putem kurirske službe BEX, a platićete ga prilikom preuzimanja kao i troškove transporta koji se obračunavaju prema navedenom, važećem cenovniku i to:


  • MasaCena
  • 0kg - 0.50kg300.00
  • 0.50kg – 1.00kg 310.00
  • 1.00kg – 2.00kg340.00
  • 2.00kg – 5.00kg 430.00
  • 5.00kg – 10.00kg530.00
  • 10.00kg – 15.00kg 560.00
  • 15.00kg – 20.00kg 720.00
  • 20.00kg – 30.00kg820.00
  • 30.00kg – 50.00kg1130.00

  Isporuka auto-guma,akumulatora i pošiljki vrednosti preko 3500 din je besplatna tj. troškovi isporuke idu na teret kompanije Beo-Car doo

  Upozorenje!  Ukoliko ne prihvatite robu koju Vam je dostavila kurirska služba, u obavezi ste da platite troškove dostave i povraćaja te robe

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

BEO CAR 2023 © sva prava zadržana. Powered by Smart Web

BEO CAR 2023 © sva prava zadržana.
Powered by Smart Web